Toitlustamine
Õpilased saavad soovi korral hommikuputru 8.45 - 9.00 (Hommikupuder õpilastele tasuta).
Samal ajal võimalik juua ka PRIA piimatooteid.
Koolilõunat söövad 1.-5.klass kell 10.40, 6.-9.klass 11.45 (Koolilõuna kõigile õpilastele tasuta).
Koolieinet söövad õpilased 13.45. (Koolieine on 1.-4.klassi õpilastele tasuta. Alutaguse valla sissekirjutust mitteomavatele ja 5.-9.klassi õpilastele alates 01.10.2023 koolieine 0,80 €/toidukord). Koolieinet pakume lapsevanema avalduse alusel. Iga kuu lõpus edastab majandusjuhataja koolieine sööjate andmed raamatupidamisele ning arved saadetakse lapsevanemale e-posti. Koolieine tellimust saab tühistada hiljemalt eelmisel tööpäeval kella 12.00-ks, saates vastavasisulise e-kirja aadressile ljudmila.setikova@alutaguse.edu.ee või teatada sööklas kokale. Kui õpilane ei ole söömas käinud ja tellimust tühistanud, tuleb vastavate söögikordade eest ikkagi tasuda.
Tasulise koolieine registreerib õpilane sööklas e-õpilaspiletiga.
Joogivesi on koolisööklas iga päev tasuta kättesaadav.
Täpsemat teavet toidu nimetuse või allergeene põhjustavate koostisosade kohta saab sööklas kokalt.
Menüü: 10. – 14. veebruar 2025
Esmaspäev, 10.02.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Neljaviljapuder maasikatega 200/15 g |
Kartuli-porgandipuder 180 g Hakklihakaste 50/50 g |
Piimasupp 200 g |
|
Piim (PRIA) |
Paprika-kurgisalat 20 g, värske kurk 20 g, hiinakapsa-tomatisalat mungoa idudega 20 g, porgandikettad |
Võisai juustuga 30/20/5 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi, mahlajook 200 ml |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 11.02.2025 |
Riisipuder moosiga 200/15 g |
Värskekapsasupp kanalihaga 250 g |
Friijuurikad 150 g Viiner 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Panna cotta vaarikatega 90/15 g |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske redis, porgandikettad, puuvili |
Sepik 15 g |
|
|
Juust, või 20/5 leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 12.02.2025 |
Maisimannapuder mustikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g Paneeritud kala 75 g, sidrunikaste 50 g |
Täistera piimatäidisega padjakesed 80 g |
|
Piim (PRIA) |
Marineeritud peet 20 g, hiinakapsa-kurgisalat 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
Piim 150 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neljapäev, 13.02.2025 |
Kaerahelbepuder mustsõstraga 200/15 g |
Köögiviljasupp lihata ja hapukoorega 250/10 g |
Praetud makaronid singiga 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Muffin 1 tk |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat, puuvili, porgandikettad |
Leib 15 g |
|
|
Singilõigud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi, marjatee 200 ml |
|
|
|
|
|
Reede, 14.02.2025 |
Hirsipuder vaarikatega 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g Kalkuniliha koorekastmes 50/50 g |
Suitsukanasalat 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Porgandi-apelsinisalat seemnetega 20 g, värske tomat 20 g, vitamiinisalat 20 g, porgandikettad |
Tee sidruniga 200 ml |
|
Leib 40 g |
Sepik 15 g |
|
|
|
Joogijogurt 150 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü: 17. – 21. veebruar 2025
Esmaspäev, 17.02.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Mannapuder maasikatega 200/15 g |
Hakklihasupp 250 g |
Juurviljasalat 75 g Kalaburger 1 tk |
|
Piim (PRIA) |
Kohupiimakreem 110 g |
Tee 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske paprika, porgandikettad, puuvili |
Sepik 15 g |
|
|
Juustuviilud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 18.02.2025 |
Neljaviljapuder moosiga 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g Sealiha juurviljaguljašš 50/50 g |
Omlett singiga 120 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Paprika-tomatisalat 20 g, värske kurk 20 g, värskekapsa-peedisalat 20 g, porgandikettad |
Värske tomat 20 g |
|
|
Leib 40 g |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Piim 150 ml, maitsevesi |
Sepik 15 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 19.02.2025 |
Maisimannapuder vaarikatega 200/15 g |
Kalaseljanka hapukoorega 250/10 g |
Hautatud riis hakklihaga 150 g |
|
Piim (PRIA) |
Puuviljasalat vahukoorega 150/30 g |
Morss 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – redis, porgandikettad, puuvili |
Leib 15 g |
|
|
Sulatatud juust, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 20.02.2025 |
Riisipuder mustikatega 200/15 g |
Trio -kartulipuder 180 g Kanastrooganov 50/50 g |
Spagetid juustuga 180/15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske kurk 20 g, porgandi-apelsinisalat seemnetega 20 g, juurviljasalat 20 g, porgandikettad |
Joogijogurt 150 g |
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 g, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 21.02.2025 |
Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g |
Pilaff 250 g |
Viinerisaiake 75 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kolme kapsasalat punaste marjadega 20 g, peedi-juustusalat majoneesiga 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Kohupiima-õunakook marjadega 1 tk |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Tee sidruniga 200 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Õpilased saavad soovi korral hommikuputru 8.45 - 9.00 (Hommikupuder õpilastele tasuta).
Samal ajal võimalik juua ka PRIA piimatooteid.
Koolilõunat söövad 1.-5.klass kell 10.40, 6.-9.klass 11.45 (Koolilõuna kõigile õpilastele tasuta).
Koolieinet söövad õpilased 13.45. (Koolieine on 1.-4.klassi õpilastele tasuta. Alutaguse valla sissekirjutust mitteomavatele ja 5.-9.klassi õpilastele alates 01.10.2023 koolieine 0,80 €/toidukord). Koolieinet pakume lapsevanema avalduse alusel. Iga kuu lõpus edastab majandusjuhataja koolieine sööjate andmed raamatupidamisele ning arved saadetakse lapsevanemale e-posti. Koolieine tellimust saab tühistada hiljemalt eelmisel tööpäeval kella 12.00-ks, saates vastavasisulise e-kirja aadressile ljudmila.setikova@alutaguse.edu.ee või teatada sööklas kokale. Kui õpilane ei ole söömas käinud ja tellimust tühistanud, tuleb vastavate söögikordade eest ikkagi tasuda.
Tasulise koolieine registreerib õpilane sööklas e-õpilaspiletiga.
Joogivesi on koolisööklas iga päev tasuta kättesaadav.
Täpsemat teavet toidu nimetuse või allergeene põhjustavate koostisosade kohta saab sööklas kokalt.
Menüü: 10. – 14. veebruar 2025
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Menüü: 17. – 21. veebruar 2025
Esmaspäev, 17.02.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Mannapuder maasikatega 200/15 g |
Hakklihasupp 250 g |
Juurviljasalat 75 g Kalaburger 1 tk |
|
Piim (PRIA) |
Kohupiimakreem 110 g |
Tee 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske paprika, porgandikettad, puuvili |
Sepik 15 g |
|
|
Juustuviilud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 18.02.2025 |
Neljaviljapuder moosiga 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g Sealiha juurviljaguljašš 50/50 g |
Omlett singiga 120 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Paprika-tomatisalat 20 g, värske kurk 20 g, värskekapsa-peedisalat 20 g, porgandikettad |
Värske tomat 20 g |
|
|
Leib 40 g |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Piim 150 ml, maitsevesi |
Sepik 15 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 19.02.2025 |
Maisimannapuder vaarikatega 200/15 g |
Kalaseljanka hapukoorega 250/10 g |
Hautatud riis hakklihaga 150 g |
|
Piim (PRIA) |
Puuviljasalat vahukoorega 150/30 g |
Morss 200 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – redis, porgandikettad, puuvili |
Leib 15 g |
|
|
Sulatatud juust, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
Neljapäev, 20.02.2025 |
Riisipuder mustikatega 200/15 g |
Trio -kartulipuder 180 g Kanastrooganov 50/50 g |
Spagetid juustuga 180/15 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Värske kurk 20 g, porgandi-apelsinisalat seemnetega 20 g, juurviljasalat 20 g, porgandikettad |
Joogijogurt 150 g |
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 g, maitsevesi |
|
|
|
|
|
Reede, 21.02.2025 |
Hirsipuder mustsõstraga 200/15 g |
Pilaff 250 g |
Viinerisaiake 75 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Kolme kapsasalat punaste marjadega 20 g, peedi-juustusalat majoneesiga 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Kohupiima-õunakook marjadega 1 tk |
|
|
|
Leib 40 g |
|
|
|
Tee sidruniga 200 g, maitsevesi |
|
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saad kokalt.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Esmaspäev, 10.02.2025 |
Hommikusöök |
Lõunasöök |
Koolieine |
|
Neljaviljapuder maasikatega 200/15 g |
Kartuli-porgandipuder 180 g Hakklihakaste 50/50 g |
Piimasupp 200 g |
|
Piim (PRIA) |
Paprika-kurgisalat 20 g, värske kurk 20 g, hiinakapsa-tomatisalat mungoa idudega 20 g, porgandikettad |
Võisai juustuga 30/20/5 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi, mahlajook 200 ml |
|
|
|
|
|
Teisipäev, 11.02.2025 |
Riisipuder moosiga 200/15 g |
Värskekapsasupp kanalihaga 250 g |
Friijuurikad 150 g Viiner 1 tk |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Panna cotta vaarikatega 90/15 g |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske redis, porgandikettad, puuvili |
Sepik 15 g |
|
|
Juust, või 20/5 leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolmapäev, 12.02.2025 |
Maisimannapuder mustikatega 200/15 g |
Aurutatud riis 200 g Paneeritud kala 75 g, sidrunikaste 50 g |
Täistera piimatäidisega padjakesed 80 g |
|
Piim (PRIA) |
Marineeritud peet 20 g, hiinakapsa-kurgisalat 20 g, värske paprika 20 g, porgandikettad |
Piim 150 ml |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Leib 40 g |
|
|
|
Mahlajook 200 ml, maitsevesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neljapäev, 13.02.2025 |
Kaerahelbepuder mustsõstraga 200/15 g |
Köögiviljasupp lihata ja hapukoorega 250/10 g |
Praetud makaronid singiga 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Muffin 1 tk |
Mahlajook 200 ml |
|
|
Koolipuuvili ja – köögivili (PRIA) – värske tomat, puuvili, porgandikettad |
Leib 15 g |
|
|
Singilõigud, või 20/5 g, leib 40 g |
|
|
|
Maitsevesi, marjatee 200 ml |
|
|
|
|
|
Reede, 14.02.2025 |
Hirsipuder vaarikatega 200/15 g |
Aurutatud tatar 200 g Kalkuniliha koorekastmes 50/50 g |
Suitsukanasalat 150 g |
|
Tee sidruniga 200 ml |
Porgandi-apelsinisalat seemnetega 20 g, värske tomat 20 g, vitamiinisalat 20 g, porgandikettad |
Tee sidruniga 200 ml |
|
Leib 40 g |
Sepik 15 g |
|
|
|
Joogijogurt 150 g, maitsevesi |
|